Török Zsolt fotográfus

Iskolai tablófotózás, tablókészítés bárhol az országban (2018-2019-es tanév)

Kedvezmény a 2018-2019-es tanévre:
Amennyiben egy iskolán belül több osztály rendeli meg a tablófotózást, minden csatlakozó osztály után az alapcsomag ára csökken! A részletekről érdeklődjön elérhetőségeimen!

Tisztelt Osztályfőnök, Szülők, kedves Diákok!

Portréfotósként évek óta vállalom végzős diákok tablóképeinek és érettségi tablóinak elkészítését bárhol az országban. Ide kattintva kérheti brosúrámat és árajánlatomat, amely tartalmazza a fotózás, az utánrendelések és a tabló elkészítésének költségeit is. Egyedi igények esetén, egyedi árajánlatot állítok össze.

Mintaképek megtekintése | Tabló minták megtekintése

Néhány fontos információ a tablóképek készítéséről

A fotózás előre egyeztetett időpontban és helyszínen történik. Lehetőség van az osztály által kiválasztott háttér mellett más hátterek előtt is, akár többféle, újszerű beállításban, ruhában is fotózkodni, közös képeket készíteni. A sorozat azonnal visszanézhető, szükség esetén további képeket készítek. Az elkészült képekből index lap készül, amit a megrendelő lappal együtt adok, amelyre mindenki összeállíthatja megrendelését. A tanárok fényképezése díjmentes (iskolánként és egyedi árajánlatok összeállításánál változhat). Képeimre garanciát vállalok, ami azt jelenti, hogy bármilyen probléma esetén (pl. retusálási hibák, felületi sérülések) díjmentesen, újra elkészítem a rendelést. Kérésre sminkest biztosítok a fotózáshoz, melynek feltételeiről érdeklődjön elérhetőségeimen!

Rendelések, utánrendelések

Képrendelés a megrendelő lap kitöltésével történik, mely tartalmaz minden szükséges információt (árak, méretek stb.). Folyamatosan van lehetőség utánrendelésre is!

Retusálás

Eltávolítom a bőrhibákat, pattanásokat, egyéb sérüléseket, de emellett igyekszem megtartani az arc természetességét, textúráját. A fogfehérítésen, szem színének kiemelésén kívül további korrekció is kérhető (fül, orr, fej, fog, ruha), amely a megrendelőlapon jelezhető. A retusálás folyamán fontos fotótechnikai korrekciók is történnek a képen, ezért nyers képet nem áll módomban kiadni! Az alapcsomag egyféle kép retusálását tartalmazza, minden további nyers felvétel retusálására egy egyszeri díjat számolok fel!

Tabló szerkesztése, elkészítése

A tervezés egyedi grafikával, az osztály elképzelései alapján, folyamatos egyeztetés mellett történik. A tabló fotóminőségű nyomtatóval készül, a nyomat egy erős aluminium-műanyag hordozóra van kasírozva, és a védelem érdekében egy vízálló, matt fólia kerül rá, amely az UV védelmet is biztosítja (így nincs szükség üvegezésre). Keretezést követően a kész tabló könnyű, tartós, szállítása egyszerű. Tabló minták megtekintése